Ga direct naar inhoud

Expo

Koop kaarten
  • vrijdag 10 april 20.00 uur - 21.22 uur

GEANNULEERD The swallows of Kabul (12+)

Van Yasmina Khadra’s internationale bestseller Les hirondelles maakten de Franse filmmakers Zabou Breitman en Eléa Gobbe-Mevellec een 2D-animatievertelling in prachtig gestileerde aquareltechniek. Het leven onder het Taliban-regime in Kabul is middeleeuws wreed. Toch hoopt het verliefde stel Mohsen en Zunaira op betere tijden.

Historicus Moshen en kunstenaar Zunaira zijn jong, verliefd en – ondanks alles – hoopvol. Hun levens kruisen met die van een ouder stel, gevangeniswacht Atiq, een getraumatiseerde Afghaanse soldaat, en zijn ernstig zieke vrouw Mussarat. Wanneer Zunaira in een door Atiq bewaakte cel belandt – de beschuldiging luidt: moord – lijkt de hoop van Moshen en Zunaira op een vrij leven voorgoed vervlogen.

Prijs toegangskaarten avondvertoning: € 7,00 (incl. consumptie na afloop van de film). Toegang voor CorrosiaPashouders is gratis (excl. consumptie na afloop).
Roest biedt een daghap voor € 7,50 (exclusief film) tussen 18 en 20 uur. Je kunt hiervoor reserveren door te mailen naar roest@triade-flevoland.nl of door te bellen naar: 088 3232121.

Broodje film
Deze film is ook om 11 uur 's ochtends te zien, meer informatie vind je hier.