Ga direct naar inhoud

Vrijwilligers gezocht

Voor Enter Almere Haven zijn wij op zoek naar vrijwilligers! Alle handjes en alle beetjes helpen. Hieronder staan een aantal omschrijvingen van het soort vrijwilliger die wij zoeken. Maar dat betekent niet dat als er niks tussen staat waarin jij je herkent, je niet mee kunt helpen. Wil jij graag iets anders betekenen voor dit festival? Laat het ons dan ook weten!

Vrijwilligers gezocht: manusjes-van-alles en rauwdouwers
Kun jij goed overweg met hamers en spijkers? En ben je er niet vies van om je kracht in te zetten om spullen van hot naar her te sjouwen? Dan is dit iets voor jou! Voor de op- en afbouw van Enter zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

Klusperiode: meer info volgt zodra de nieuwe data bekend zijn
Op- en afbouw periode: meer info volgt zodra de nieuwe data bekend zijn

Vrijwilligers gezocht: Creatievelingen
Is aankleding helemaal jouw ding? Hou je ervan om creatief bezig te zijn en wil je deze kracht inzetten om het Enter Almere Haven mooi aan te kleden. Dan voel jij je op je plek bij het team van de aankleding.

Periode: meer info volgt zodra de nieuwe data bekend zijn

Vrijwilligers gezocht: Gastvrouw/heer
Ben je gek op mensen en kun je goed vertellen? En wil jij jouw steentje bijdragen aan een tof festival dóór de wijken? Dan ben jij de gastvrouw of gastheer die nodig is op het festival!

Periode: meer info volgt zodra de nieuwe data bekend zijn

Vrijwilliger gezocht: Horeca
Hou jij van ouderwetse gezelligheid, lekker eten en drinken? Dan ben jij precies wie het festival zoekt! Tijdens het Enter Almere Haven kunnen wij namelijk heel wat horecahandjes gebruiken. Biertjes tappen, lunch voor de vrijwilligers aan het uitdelen bent, als je er maar voor zorgt dat iedereen geniet van lekker eten en drinken.

Periode: meer info volgt zodra de nieuwe data bekend zijn

Vrijwilligers gezocht: Promoters

Om het festival goed onder de aandacht te krijgen bij alle bewoners uit Almere Haven en omstreken, is er promotie nodig. Daar kan het festival jouw hulp goed bij gebruiken. Loop je graag rond in de wijken én wil je tegelijk affiches en folders afleveren? Dan is dit iets voor jou!

Periode: meer info volgt zodra de nieuwe data bekend zijn

Je kunt nog 3000 karakters invoeren
Je kunt nog 3000 karakters invoeren

Deel dit artikel