Ga direct naar inhoud

Vrijwilligers gezocht

Enter is opzoek naar vrijwilligers die een onderdeel willen zijn van Enter Almere Haven. Na een periode van veel overleggen via beeldschermen breekt de tijd aan om de handen uit de mouwen te steken. Enter wordt in de basis al bedacht en uitgevoerd door een grote groep betrokkenen Havenaren. Deze groep willen we nu aanvullen met drie verschillende soorten vrijwilligers.

#1 - Het rondbrengen van posters & flyers
Tijdsinvestering: Minimaal 1 dag in de maand juni

Ken jij jouw wijk op je duimpje en weet je waar de meeste mensen langskomen? Zorg jij ervoor dat de posters en flyers van Enter in het zicht liggen van verschillende wijkbewoners? Dan is het rondbrengen van posters en flyers op je lijf geschreven. Je hoeft geen fanatieke marathonloper te zijn. We zijn opzoek naar mensen die minimaal een dag in de maand juni hun sportieve schoenen aan kunnen trekken om een rondje te maken door hun buurt. Lijkt dit je wat? Kies dan onder aan de pagina voor deze vrijwilligersfunctie.

#2 – Samen bouwen aan de aankleding
Tijdsinvestering: Minimaal 1 dag in de maand juni

Vind je het leuk om samen met mensen de handen uit de mouwen te steken? Ben jij in staat om letterlijk en figuurlijk spijkers met koppen te slaan. Dan vind je het vast leuk om samen te bouwen aan de aankleding voor Enter. De aankleding zal bestaan uit bouwwerken gemaakt van rest-hout & pallets. Je hoeft natuurlijk geen volwaardig klusser te zijn om mee te helpen. Hoe meer handjes hoe mooier de wijk er op 3 & 4 juli uitziet.

#3 - Locatiemanager
Tijdsinvestering: Het Enter weekend (3 & 4 Juli)

Lijkt het je mooi om een onderdeel te zijn van het grote geheel dat Enter is? Ontvang jij graag je mede-buurtbewoners op ruim 20 locaties door heel Almere Haven? Dan ben jij mogelijk een zeer geschikte locatiemanager. Als locatiemanager draag jij de verantwoordelijkheid voor de locatie waar je staat. Je ontvangt het publiek, bent een aanspreekpunt voor kunstenaars en gasten. Als locatiemanager is het fijn als je het hele weekend beschikbaar bent.

Je kunt nog 3000 karakters invoeren

Deel dit artikel