Ga direct naar inhoud

Nieuws

Even bellen met...

9 februari 2021 - In de luister-serie "Even bellen met..." belt Job Kühlkamp met de Wijkvertegenwoordigers, die in co-creatie met Corrosia Theater, Expo & Film het Enter Almere Haven Festival organiseren, programmeren en produceren. Momenteel zitten we midden in de tweede lockdown en daarom leek het ons een goed idee om de mensen die het organiseren te blijven spreken.

Een festival organiseren in tijden van lockdown, hoe doe je dat? Wat komt er allemaal bij kijken? Kan dat überhaupt wel? Het is niet makkelijk, dat kunnen we je alvast vertellen.
In de aankomende weken komt er elke week een aflevering van deze luister-serie online. En die vind je gewoon hier, bij ons op de website!

Nieuwe data Enter Almere Haven zijn bekend

Op zondag 23 en maandag 24 mei 2021 kunnen bezoekers genieten van theater, muziek, beeldende kunst, circus, een parade en meer. Op het programma staat o.a. de Enter Parade, Bamboestiek van kunstenaar Antoon Versteegde en I Lost My Mom At The Supermarket van Sien van Maele. Het festival wordt door Corrosia samen met buurtbewoners geprogrammeerd en georganiseerd in de wijken Haven Centrum, De Meenten/Grienden en De Wierden/Laren.

Festival dóór de wijk
Enter Almere Haven is een van de nieuwste festivals van Almere en uniek in zijn soort. Wijkbewoners uit drie verschillende buurten programmeren, produceren en promoten hun eigen festival, elk in hun eigen buurt. Corrosia wil met Enter Almere Haven kunst in vele handen leggen. Het festival is gratis toegankelijk voor alle leeftijden.

Gepubliceerd op: 23 september 2020

Vrijwilligers gezocht

3 maart 2020

Ben je er niet vies van om je kracht in te zetten om spullen van hot naar her te sjouwen? Wil je ervoor zorgen dat de aankleding van het festival er tiptop uitziet? Of wil je iedereen laten weten dat het festival er is? Dan zijn we op zoek naar jou! Draag jouw steentje bij aan een succesvol festival dóór Haven Centrum, De Meenten/Grienden en/of De Wierden/Laren.

Klik hier voor meer info!

Deel dit artikel