Ga direct naar inhoud

Even bellen met...

In de luister-serie "Even bellen met..." belt Job Kühlkamp met de Wijkvertegenwoordigers, die in co-creatie met Corrosia Theater, Expo & Film het Enter Almere Haven Festival organiseren, programmeren en produceren. Momenteel zitten we midden in de tweede lockdown en daarom leek het ons een goed idee om de mensen die het organiseren te blijven spreken.

Een festival organiseren in tijden van lockdown, hoe doe je dat? Wat komt er allemaal bij kijken? Kan dat überhaupt wel? Het is niet makkelijk, dat kunnen we je alvast vertellen.
In de aankomende weken komt er elke week een aflevering van deze luister-serie online. En die vind je gewoon hier, bij ons op de website!

Aflevering 1 | Even bellen met Martijn Huffnagel

In de allereerste aflevering gaat Job Kühlkamp in gesprek met Martijn Huffnagel, een van de betrokken bewoners uit De Meenten/Grienden.

Martijn vertelt onder andere over hoe stil zijn wijk is op dit moment en hoe erg mensen verlangen naar verbinding met elkaar.

"Zoals Johan Cruijff altijd zei: 'Elk nadeel heb z'n voordeel'." citeerde Martijn. "Het Enter festival was bedoeld om iets heel grootst te worden en nu dat niet meer kan, wordt het een intiemer festival waarbij de bewoners echt met elkaar kunnen verbinden."

De hele aflevering luister je hierboven.

Deel dit artikel