Ga direct naar inhoud

Nieuws

Enter wordt verplaatst

Nieuwe datum volgt
Met pijn in het hart heeft Corrosia moeten besluiten om Enter Almere Haven te verplaatsen. Het festival, dat op 6 en 7 juni zou plaatsvinden, wordt georganiseerd door vele handen en hoofden. Het verbod op bijeenkomsten tot 1 juni betekent dat er te weinig tijd zou zijn om het festival verder te ontwikkelen samen met Almeerders. We houden u uiteraard op de hoogte als er een nieuwe datum is gevonden.

Festival dóór de wijk
Enter Almere Haven is een van de nieuwste festivals van Almere en uniek in zijn soort. Wijkbewoners uit drie verschillende buurten programmeren, produceren en promoten hun eigen festival, elk in hun eigen buurt. Corrosia wil met Enter Almere Haven kunst in vele handen leggen. Het festival is gratis toegankelijk voor alle leeftijden.

Gepubliceerd op: 2 april 2020

Vrijwilligers gezocht

3 maart 2020

Ben je er niet vies van om je kracht in te zetten om spullen van hot naar her te sjouwen? Wil je ervoor zorgen dat de aankleding van het festival er tiptop uitziet? Of wil je iedereen laten weten dat het festival er is? Dan zijn we op zoek naar jou! Draag jouw steentje bij aan een succesvol festival dóór Haven Centrum, De Meenten/Grienden en/of De Wierden/Laren.

Klik hier voor meer info!