Ga direct naar inhoud

Nieuws

Aftermovie

Kijk en geniet nog een keer van al die geweldige 𝗘𝗻𝘁𝗲𝗿 𝗔𝗹𝗺𝗲𝗿𝗲 𝗛𝗮𝘃𝗲𝗻 momenten.
De drie wijken; Haven Centrum, de Meenten/Grienden en de Wierden/Laren waren 2 dagen lang gevuld met mooie acts, kunstwerken, humor en gezellige mensen. Wij zijn nog steeds aan het nagenieten.
Video: Addit productions

Programma Enter Almere Haven

Met trots presenteert Corrosia Theater, Expo & Film het programma voor Enter Almere Haven dat op zaterdag 3 en zondag 4 juli plaatsvindt. In de drie wijken; Haven Centrum, de Meenten/Grienden en de Wierden/Laren kan het publiek gratis genieten van een divers programma. Dat programma , met maar liefst 25 acts en kunstprojecten is samengesteld door, wijkbewoners uit de deelnemende wijken en Corrosia faciliteert. Alle programmaonderdelen zijn gratis toegankelijk. In verband met de coronamaatregelen moet er wel gereserveerd worden. Dit kan via de website www.cultureelcentrumcorrosia.nl/programma/enter of door het scannen van de QR-code op de posters.

Enter roadmap

Donderdag 29 april 2021 - De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan het festival Enter Almere Haven en met de roadmap laten we je zien welke stappen en zijn gezet.

Het festival Enter Almere Haven krijgt een nieuwe datum!

10 maart 2021 - Corrosia Theater, Expo & Film heeft het festival Enter Almere Haven verplaatst naar het weekend van 3 & 4 juli 2021. Op zaterdag en zondag kunnen bezoekers genieten van theater, muziek, beeldende kunst, circus, een parade en meer. Op het programma staan o.a. Bamboestiek van kunstenaar Antoon Versteegde en I Lost My Mom At The Supermarket van Sien Vanmaele. Naast dat het festival een aantal maanden later plaatsvindt, vindt het ook in een andere vorm plaats. Waar eerst festivalharten in de wijken werden gecreëerd, worden nu routes uitgestippeld door de wijken. Zet je de nieuwe datum in je agenda?

De ontwikkelingen rondom Enter Almere Haven kun je op de voet volgen via de facebookgroep Enter Almere Haven of via onze website corrosia.nl

Even bellen met...

9 februari 2021 - In de luister-serie "Even bellen met..." belt Job Kühlkamp met de Wijkvertegenwoordigers, die in co-creatie met Corrosia Theater, Expo & Film het Enter Almere Haven Festival organiseren, programmeren en produceren. Momenteel zitten we midden in de tweede lockdown en daarom leek het ons een goed idee om de mensen die het organiseren te blijven spreken.

Een festival organiseren in tijden van lockdown, hoe doe je dat? Wat komt er allemaal bij kijken? Kan dat überhaupt wel? Het is niet makkelijk, dat kunnen we je alvast vertellen.
In de aankomende weken komt er elke week een aflevering van deze luister-serie online. En die vind je gewoon hier, bij ons op de website!

Nieuwe data Enter Almere Haven zijn bekend

Op zondag 23 en maandag 24 mei 2021 kunnen bezoekers genieten van theater, muziek, beeldende kunst, circus, een parade en meer. Op het programma staat o.a. de Enter Parade, Bamboestiek van kunstenaar Antoon Versteegde en I Lost My Mom At The Supermarket van Sien van Maele. Het festival wordt door Corrosia samen met buurtbewoners geprogrammeerd en georganiseerd in de wijken Haven Centrum, De Meenten/Grienden en De Wierden/Laren.

Festival dóór de wijk
Enter Almere Haven is een van de nieuwste festivals van Almere en uniek in zijn soort. Wijkbewoners uit drie verschillende buurten programmeren, produceren en promoten hun eigen festival, elk in hun eigen buurt. Corrosia wil met Enter Almere Haven kunst in vele handen leggen. Het festival is gratis toegankelijk voor alle leeftijden.

Gepubliceerd op: 23 september 2020

Vrijwilligers gezocht

3 maart 2020 - Ben je er niet vies van om je kracht in te zetten om spullen van hot naar her te sjouwen? Wil je ervoor zorgen dat de aankleding van het festival er tiptop uitziet? Of wil je iedereen laten weten dat het festival er is? Dan zijn we op zoek naar jou! Draag jouw steentje bij aan een succesvol festival dóór Haven Centrum, De Meenten/Grienden en/of De Wierden/Laren.

Klik hier voor meer info!

Deel dit artikel