Ga direct naar inhoud

Voorbereid naar de film

Voorbereid naar de film

Beste bezoeker,
Fijn dat we u weer mogen begroeten.
Hieronder zetten we uiteen wat u als bezoeker kunt verwachten én wat Corrosia Theater, Expo & Film van u verwacht:

1. Een kwartier voor aanvang is de foyer van Corrosia geopend. Kom niet te vroeg, maar zeker niet op het laatste moment. Bij de ingang staat een informatiebalie waar u zich dient te melden. Wij werken met een gastenlijst, neem uw toegangsbewijs wel mee. Nadat u zich heeft aangemeld, wordt u begeleid naar een wachtplek in de foyer. Wij willen u vragen hier te blijven tot een collega u komt ophalen om plaats te nemen in de zaal. Ook het verlaten van de zaal gaat aan de hand van de aanwijzingen van ons personeel.
2. Volg de aanwijzingen van het personeel op. We staan klaar om uw bezoek aan Corrosia zo soepel mogelijk te laten verlopen. Niet alleen om ieders veiligheid en gezondheid te waarborgen, maar ook om waar nodig extra service te verlenen.
3. Wij willen u verzoeken om zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten. Indien de nood hoog is, laat onze medewerkers dit dan weten. Wanneer u gedurende de film naar het toilet moet, dan kan u niet terugkeren naar uw zitplaats in de zaal.
4. Het café is voorlopig helaas gesloten omdat wij daar de richtlijnen nog niet kunnen waarborgen.
5. Kom op tijd. Laatkomers kunnen niet meer de zaal in. Vanwege de placering en het garanderen van 1,5 meter hanteren wij een volgorde bij het naar binnen gaan en het verlaten van de zaal.
6. Een groepsreservering is uitsluitend mogelijk indien bezoekers gezamenlijk een huishouden voeren. De groep verklaart zelf aan deze criteria te voldoen. Is uw groep groter dan twee personen, dan kunnen wij niet altijd garanderen dat u naast elkaar zit. Dit heeft te maken met de zaalindeling en andere reserveringen. Waar mogelijk zullen we hier wel naar streven.
7. De garderobe is niet in gebruik. Jassen en tassen gaan mee de zaal in en worden zodanig opgevouwen neergelegd zodat het geen gevaar vormt bij een calamiteit. Daarom vragen wij u ook geen grote tassen mee te nemen.

Huisregels
Houd rekening met elkaar en gebruik uw gezond verstand. De basisregels voor alle werknemers, bezoekers en artiesten van Corrosia Theater, Expo & Film zijn:

- Desinfecteer uw handen bij binnenkomst van het gebouw
- Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen
- Schud geen handen
- Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
- Kom niet naar Corrosia als u één van deze klachten heeft: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn of koorts (38 graden of hoger)
- Volg de aangegeven looproutes en aanwijzingen van het personeel

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers door te bellen naar 036 5215929 (woe t/m vrij van 12 uur tot 17 uur).