Ga direct naar inhoud

Voorbereid naar de expo

Voorbereid naar Corrosia Expo

Beste bezoeker,
Fijn dat we u weer mogen begroeten. Hieronder zetten we uiteen wat u als bezoeker kunt verwachten én wat Corrosia Theater, Expo & Film van u verwacht:
1. De expositieruimte is enkel te betreden op reservering. U bent welkom op het door u gereserveerde tijdsslot. Een collega zal u ontvangen bij de voordeur. Als de voordeur gesloten is kunt u aanbellen bij Corrosia Theater, Expo & Film.
2. Volg de aanwijzingen van het personeel op. Wij staan klaar om uw bezoek aan Corrosia zo soepel mogelijk te laten verlopen. Niet alleen om ieders veiligheid en gezondheid te waarborgen, maar ook om waar nodig extra service te verlenen.
3. Wij willen u verzoeken om zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten. Indien de nood hoog is, laat onze medewerkers dit dan weten.
4. Het café is voorlopig helaas gesloten omdat wij daar de richtlijnen nog niet kunnen waarborgen.
5. Een groepsreservering is uitsluitend mogelijk indien bezoekers gezamenlijk een huishouden voeren. De groep verklaart zelf aan deze criteria te voldoen.
6. De garderobe is niet in gebruik. Jassen en tassen kunt u meenemen in de expositie ruimte.

Huisregels
Houd rekening met elkaar en gebruik uw gezond verstand. De basisregels voor alle werknemers, bezoekers en artiesten van Corrosia Theater, Expo & Film zijn:

- Desinfecteer uw handen bij binnenkomst van het gebouw
- Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen
- Schud geen handen
- Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
- Kom niet naar Corrosia als u één van deze klachten heeft: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn of koorts (38 graden of hoger)
- Volg de aangegeven looproutes en aanwijzingen van het personeel
Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers door te bellen naar 036 5215929 (woe t/m vrij van 12 uur tot 17 uur).

Bij Corrosia Theater, Expo & Film kunt u genieten van kunst aan de muren en kunst op de planken. Wilt u altijd op de hoogte zijn? Volg ons op Facebook en
Instagram.

.
Corrosia Theater, Expo & Film
Markt 43
1354AP Almere
Klik hier voor de routebeschrijving.