Ga direct naar inhoud

Voorbereid naar de expo

Voorbereid naar Corrosia Expo

Beste bezoeker,
Fijn dat we je weer mogen begroeten. Hieronder zetten we uiteen wat je als bezoeker kunt verwachten én wat Corrosia Theater, Expo & Film van jou verwacht:

1.We vragen je vriendelijk doch dringend een mondkapje te dragen gedurende je bezoek. Vanaf 1 december is dit ook verplicht in publieke binnenruimtes. Het mondkapje dient gedragen te worden in alle ruimtes van Corrosia.

2. De expositieruimte is enkel te betreden op reservering. Je bent welkom op het door jouw gereserveerde tijdsslot.

3. Volg de aanwijzingen van het personeel op. Wij staan klaar om jouw bezoek aan Corrosia zo soepel mogelijk te laten verlopen. Niet alleen om ieders veiligheid en gezondheid te waarborgen, maar ook om waar nodig extra service te verlenen.

4.. Wij willen je verzoeken om zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten. Indien de nood hoog is, laat onze medewerkers dit dan weten.

5. Een groepsreservering is uitsluitend mogelijk indien bezoekers gezamenlijk een huishouden voeren. De groep verklaart zelf aan deze criteria te voldoen.

6. De garderobe is niet in gebruik. Jassen en tassen kun je meenemen in de expositie ruimte.

Huisregels
Houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. De basisregels voor alle werknemers, bezoekers en artiesten van Corrosia Theater, Expo & Film zijn:
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst van het gebouw
- Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen
- Schud geen handen
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Kom niet naar Corrosia als je één van deze klachten hebt: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn of koorts (38 graden of hoger)
- Volg de aangegeven looproutes en aanwijzingen van het personeel


Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met een van onze medewerkers door te bellen naar 036 5215929 (di t/m vrij van 12 uur tot 17 uur).