Ga direct naar inhoud

Voorbereid naar 2turvenhoog festival

Voorbereid naar 2turvenhoog festival

Beste bezoeker,
Wat leuk dat je het 2turvenhoog festival gaat bezoeken!
Hieronder zetten we uiteen wat je als bezoeker kunt verwachten én wat 2turvenhoog festival en Corrosia Theater, Expo & Film van jou verwachten:

1.We vragen je vriendelijk doch dringend een mondkapje te dragen gedurende je bezoek. Vanaf 1 december is dit ook verplicht in publieke binnenruimtes. Het mondkapje dient gedragen te worden in alle ruimtes van Corrosia. Zodra je in de theaterzaal op je stoel zit, mag het mondmasker afgezet worden. Dit betekent dus dat je gedurende de theatervoorstelling of de filmvertoning niet gemaskerd hoeft te zijn. Zodra je je stoel verlaat, dien je je mondkapje weer op te zetten.

2. Een kwartier voor aanvang is de theaterzaal van Corrosia geopend. Kom niet te vroeg, maar zeker niet op het laatste moment. Bij de ingang staat een informatiebalie waar je je dient te melden. Iedere bezoeker wordt bij aankomst in de zaal naar zijn eigen plek gewezen. We zorgen ervoor dat iedereen de voorstelling goed kan zien en op gepaste afstand van andere bezoekers zit.

3. Volg de aanwijzingen van het personeel op. Wij staan klaar om jouw bezoek aan Corrosia zo soepel mogelijk te laten verlopen. Niet alleen om ieders veiligheid en gezondheid te waarborgen, maar ook om waar nodig extra service te verlenen.

4. Tijdens 2turvenhoog festival werken wij met geplaceerde zitplaatsen. Dit kan een ander stoelnummer zijn dan op het e-ticket staat aangegeven. Iedere bezoeker wordt bij aankomst in de zaal naar zijn eigen plek gewezen. We zorgen ervoor dat iedereen de voorstelling goed kan zien en op gepaste afstand van andere bezoekers zit.

5. Speciaal tijdens 2turvenhoog festival staat er een kunstinstallatie in onze foyer.
Tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling en erna is het mogelijk om de kunstinstallatie te bezoeken. Deze is gratis toegankelijk. De capaciteit van de installatie is beperkt, dus het kan zijn dat je even moet wachten voordat je aan de beurt bent. Onze publieksbegeleiders leiden dat in goede banen.

6. Wij willen je verzoeken om zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten. Indien de nood hoog is, laat onze medewerkers dit dan weten.

7. Een groepsreservering is uitsluitend mogelijk indien bezoekers gezamenlijk een huishouden voeren. De groep verklaart zelf aan deze criteria te voldoen.

8. De garderobe is niet in gebruik. Jassen en tassen kun je meenemen in de expositie ruimte.

Huisregels
De basisregels voor alle werknemers, bezoekers en artiesten van Corrosia Theater, Expo & Film zijn:
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst van het gebouw
- Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen
- Schud geen handen
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Kom niet naar Corrosia als je één van deze klachten hebt: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn of koorts (38 graden of hoger)
- Volg de aangegeven looproutes en aanwijzingen van het personeel

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met een van onze medewerkers door te bellen naar 036 5215929 (di t/m vrij van 12 uur tot 17 uur).

Lees hier meer over de maatregelen die het 2turvenhoog festival heeft getroffen om het festival zo veilig mogelijk te laten verlopen.