Ga direct naar inhoud

Kom voorbereid naar Corrosia

Corrosia Theater, Expo & Film heropent

Komt u weer langs?
We staan te popelen u weer te mogen ontvangen. De zaalcapaciteit is aangepast en de foyer en expositieruimte zijn heringericht. Onze medewerkers doen er alles aan om uw bezoek aan Corrosia Theater, Expo & Film in goede banen te leiden. Dit gebeurt volgens de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Samen zorgen we ervoor dat iedereen van mooie arthouse films kan blijven genieten en onze fonkelnieuwe expositie Cracks of Deviancy kan bezoeken.

Wat te verwachten bij een bezoek aan Corrosia Theater, Expo & Film
Na aankoop van een ticket en voorafgaand aan uw bezoek ontvangt u een e-mail met daarin extra informatie, zodat u weet wat u als bezoeker kunt verwachten én wat Corrosia Theater, Expo & Film van u verwacht.

1. Reserveer je ticket online. Bestel uw tickets voor de film of reserveer een tijdslot voor de expositie Cracks of Deviancy via de website. Mocht dit niet lukken, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Corrosia Theater, Expo en Film op woensdag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:00 of per e-mail naar reserveren@corrosia.nl.

2. Misschien wel het allerbelangrijkste: als u zich niet lekker voelt, verkouden bent of koorts heeft, kom dan een andere keer. We doen een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid. Corrosia behoudt het recht om, ook bij een kleine verkoudheid, u aan de deur te weigeren. Natuurlijk ontvangt u dan wel een voucher voor een later bezoek.

3. Volg de aanwijzingen van het personeel op. We staan klaar om uw bezoek aan Corrosia zo soepel mogelijk te laten verlopen. Niet alleen om ieders veiligheid en gezondheid te waarborgen, maar ook om waar nodig extra service te verlenen.

4. Kom niet te vroeg. Een kwartier voor aanvang van de filmvertoning is de foyer geopend. Voor het bezoeken van de expositie Cracks of Deviancy dient u vooraf een tijdslot te reserveren en arriveert u op dit gereserveerde tijdslot.

5. Het café is voorlopig helaas gesloten omdat wij daar de richtlijnen nog niet kunnen waarborgen.

6. Een groepsreservering is uitsluitend mogelijk indien bezoekers gezamenlijk een huishouden voeren. De groep verklaart zelf aan deze criteria te voldoen.

Huisregels
Houd rekening met elkaar en gebruik uw gezond verstand. De basisregels voor alle werknemers, bezoekers en artiesten van Corrosia Theater, Expo & Film zijn:

- Desinfecteer uw handen bij binnenkomst van het gebouw
- Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen
- Schud geen handen
- Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
- Kom niet naar Corrosia als u één van deze klachten heeft: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn of koorts (38 graden of hoger)
- Volg de aangegeven looproutes en aanwijzingen van het personeel


Heeft u voorafgaand aan uw bezoek specifieke vragen neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 036 5215929 (woe t/m vrij bereikbaar van 12.00 tot 17.00 vanaf 4 juni) of een e-mail te sturen naar info@corrosia.nl.