Ga direct naar inhoud

Kom voorbereid naar Corrosia

Kom je weer langs?
We staan te popelen je weer te mogen ontvangen. De zaalcapaciteit is aangepast en de foyer en expositieruimte zijn heringericht. Onze medewerkers doen er alles aan om jouw bezoek aan Corrosia Theater, Expo & Film in goede banen te leiden. Dit gebeurt volgens de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Samen zorgen we ervoor dat iedereen van mooie films en avontuurlijk theater kan blijven genieten.

Wat te verwachten bij een bezoek aan Corrosia Theater, Expo & Film
Na aankoop van een ticket en voorafgaand aan je bezoek ontvang je een e-mail met daarin extra informatie, zodat je weet wat je als bezoeker kunt verwachten én wat Corrosia Theater, Expo & Film van jou verwacht.

1. We vragen je vriendelijk doch dringend een mondkapje te dragen gedurende je bezoek. Vanaf 1 december is dit ook verplicht in publieke binnenruimtes. Het mondkapje dient gedragen te worden in alle ruimtes van Corrosia. Zodra je in de theaterzaal op je stoel zit, mag het mondmasker afgezet worden. Dit betekent dus dat je gedurende de theatervoorstelling of de filmvertoning niet gemaskerd hoeft te zijn. Zodra je je stoel verlaat, vragen wij je je mondkapje weer op te zetten.

2. Kaarten online kopen is verplicht. Bestel je tickets voor de film via de website. Mocht dit niet lukken, dan kunt je telefonisch contact opnemen met Corrosia Theater, Expo en Film op dinsdag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:00 of per e-mail naar kaartverkoop@corrosia.nl.

3. Komt je gezelschap uit een andere huishouden?
Dan koop je apart van elkaar kaartjes online.
Koop je meerdere tickets tegelijk dan gaan wij ervan uit dat jullie tot één huishouden behoren en naast elkaar kunnen zitten.

4. Stoelkeuze. Placeren in de zaal gebeurt op de avond zelf door aanwijzing van de Corrosia medewerkers.

5. Misschien wel het allerbelangrijkste: als je je niet lekker voelt, verkouden bent of koorts heeft, kom dan een andere keer. We doen een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid. Corrosia behoudt het recht om, ook bij een kleine verkoudheid, je aan de deur te weigeren. Natuurlijk ontvang je dan wel een voucher voor een later bezoek.

6. Volg de aanwijzingen van het personeel op. We staan klaar om je bezoek aan Corrosia zo soepel mogelijk te laten verlopen. Niet alleen om ieders veiligheid en gezondheid te waarborgen, maar ook om waar nodig extra service te verlenen.

7. Kom niet te vroeg. Een kwartier voor aanvang van de filmvertoning is de foyer geopend. Voor het bezoeken van de expositie dien je vooraf een tijdslot te reserveren en arriveer je op dit gereserveerde tijdslot.

8. Een groepsreservering is uitsluitend mogelijk, indien bezoekers gezamenlijk een huishouden voeren. De groep verklaart zelf aan deze criteria te voldoen.

Huisregels
Houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. De basisregels voor alle werknemers, bezoekers en artiesten van Corrosia Theater, Expo & Film zijn:
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst van het gebouw
- Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen
- Schud geen handen
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Kom niet naar Corrosia als je één van deze klachten hebt: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn of koorts (38 graden of hoger)
- Volg de aangegeven looproutes en aanwijzingen van het personeel


Heb je voorafgaand aan je bezoek specifieke vragen dan kan dit door te bellen naar 036 5215929 (di t/m vrij bereikbaar van 12.00 tot 17.00) of een e-mail te sturen naar kaartverkoop@corrosia.nl.

Deel dit artikel