Ga direct naar inhoud

Kaartverkoop

Kaartverkoop via internet
Koop je tickets via www.corrosia.nl en je krijgt op de meeste voorstellingen korting!
Via deze link komt u in de webwinkel terecht, of klik op de rode knop 'Koop Kaarten' op de pagina van de voorstelling waar u kaarten voor wilt hebben. Tip: log eerst in voordat je kaarten bestelt. Door een technische storing krijg je tijdelijk een lege factuur indien je eerst kaarten bestelt en vervolgens in het proces pas inlogt. Mocht je alsnog problemen ondervinden, neem dan contact op via info@corrosia.nl of 036 5215929.

Zodra je online kaarten hebt gekocht, kun je ervoor kiezen om ze geprint mee te nemen of om de kaartjes op uw smartphone te downloaden en zo te tonen aan medewerkers van Corrosia.

Kaartverkoop aan de kassa

De kassa van Corrosia is momenteel niet geopend. Corrosia volgt de richtlijnen van het RIVM en de regering waardoor reserveren (helaas!) verplicht is geworden. Dit kan online via deze link.

Corrosia Expo is gratis toegankelijk, behalve bij extra activiteiten.

Reserveren
Kaarten reserveren voor voorstellingen, expo en films kan via telefoonnummer 036 521 59 29, op woe t/m vr van 10.00-17.00 u of via reserveren@corrosia.nl.

Wachtlijst
Wij hanteren voor volgereserveerde voorstellingen een wachtlijst. Wil je een plekje reserveren voor de wachtlijst? Bel ons of stuur een e-mail naar reserveren@corrosia.nl onder vermelding van de desbetreffende voorstelling en het aantal tickets die je wilt reserveren. Wij nemen vervolgens contact met je op als er een plekje is vrijgekomen.

Filmtickets
Een kaartje voor de filmvertoning kost €7,00. Voor de filmtickets hanteert Corrosia geen korting. Corrosia werkt met geplaceerde kaarten om je zo veilig mogelijk te laten genieten van uw filmbezoek.

CorrosiaPas
Ga met de CorrosiaPas gratis naar alle voorstellingen, films [m.u.v. consumpties] en extra programma’s [m.u.v. verhuur] voor maar € 190 per jaar of € 55 per kwartaal Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Kortingen voor theatertickets
CJP / 65+ / bibliotheekpas / betalen voor voorstellingen € 15 / online € 14 *

Scholieren / studenten en houders van ACT-pasbetalen € 8,00 voor voorstellingen *

* Voor alle kortingsacties geldt: tenzij anders vermeld, en uitgezonderd consumpties, festival- en verhuuractiviteiten. Reductieregelingen zijn bovendien niet geldig in combinatie met ander kortingen, tenzij anders aangegeven.

Betaalmiddelen
Aan de kassa kun je betalen per pin, contant, Podium CadeauKaart of CJP-Pas. Corrosia accepteert geen creditcards.
In de webwinkel kun je alleen per pin betalen.


Groepskorting
Groepen van 10 personen of meer ontvangen korting op voorstellingen en films in Corrosia (uitgezonderd festival- en verhuuractiviteiten). Wil je hier gebruik van maken, neem dan contact met ons op via info@corrosia.nl of bel 036 521 59 29.

Na aanvang geen toegang
Na aanvang van de voorstelling of film is geen toegang meer mogelijk. Ook niet als je in het bezit bent van een geldig toegangsbewijs.