Ga direct naar inhoud

Kaartverkoop

Kaartverkoop via internet
Koop je tickets het makkelijkste via www.corrosia.nl!
Via deze link komt u in de webwinkel terecht, of klik op de rode knop 'Koop Kaarten' op de pagina van de voorstelling waar u kaarten voor wilt hebben. Mocht je problemen ondervinden bij het online kopen van kaarten, neem dan contact op via kaartverkoop@corrosia.nl of 036 5215929.

Zodra je online kaarten hebt gekocht, kun je ervoor kiezen om ze geprint mee te nemen of om de kaartjes op je telefoon te downloaden en zo te tonen aan medewerkers van Corrosia.

Corrosia Expo is gratis toegankelijk, behalve bij extra activiteiten.

Kaartverkoop via de kassa
Kaartjes aan de kassa kopen kan ook! Onze kassa is op de dagen dat er een voorstelling is vanaf een uur voor aanvang geopend.

Betaalmiddelen
Aan de kassa kun je betalen per pin, contant, Podium CadeauKaart of CJP-Pas. Corrosia accepteert geen creditcards. In de webwinkel kun je alleen via internetbankieren betalen.

Wachtlijst
Wij hanteren voor volgereserveerde voorstellingen een wachtlijst. Wil je een plekje reserveren voor de wachtlijst? Bel ons of stuur een e-mail naar kaartverkoop@corrosia.nl onder vermelding van de desbetreffende voorstelling en het aantal tickets die je wilt reserveren. Wij nemen vervolgens contact met je op als er een plekje is vrijgekomen.

Filmtickets
Een kaartje voor de film kost €10,00. Dat is inclusief een drankje voorafgaand of na afloop van de film. Op vrijdag hebben we standaard ons speciale Broodje Film arrangement: dat is film kijken en daarna lunchen in ons café met een lekker broodje. Kaartjes voor Broodje Film kosten € 13. Voor de filmtickets hanteert Corrosia geen korting.

CorrosiaPas
Ga met de CorrosiaPas gratis naar alle voorstellingen, films [m.u.v. consumpties] en extra programma’s [m.u.v. verhuur] voor maar € 200 per jaar of € 60 per kwartaal Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Kortingen voor theatertickets
CJP / 65+ / bibliotheekpas / betalen voor voorstellingen € 17. Scholieren / studenten en houders van ACT-pasbetalen € 10 voor voorstellingen *

* Voor alle kortingsacties geldt: tenzij anders vermeld, en uitgezonderd consumpties, festival- en verhuuractiviteiten. Reductieregelingen zijn bovendien niet geldig in combinatie met ander kortingen, tenzij anders aangegeven.

Groepskorting
Kom je met een groep van 10 personen of meer? Neem dan contact met ons op via kaartverkoop@corrosia.nl of bel 036 521 59 29.


Na aanvang geen toegang
Na aanvang van de voorstelling of film is geen toegang meer mogelijk. Ook niet als je in het bezit bent van een geldig toegangsbewijs.

Deel dit artikel