Ga direct naar inhoud

Kaartverkoop

Kaartverkoop via internet
Koop je tickets het makkelijkste via www.corrosia.nl!
Bij iedere voorstelling staat een rode koopknop. Daarmee kom je in ons kassasysteem terecht en gaat de rest vanzelf. Mocht je problemen ondervinden bij het online kopen van kaarten, neem dan contact op via kaartverkoop@corrosia.nl of 036-5215929.

Zodra je online kaarten hebt gekocht, kun je ervoor kiezen om ze geprint mee te nemen of om de kaartjes op je telefoon te downloaden en zo te tonen aan medewerkers van Corrosia.

Corrosia Expo is gratis toegankelijk, behalve bij extra activiteiten.

Kaartverkoop via de kassa
Kaartjes aan de kassa kopen kan ook! Onze kassa is op de dagen dat er een voorstelling is vanaf een uur voor aanvang geopend.

Betaalmiddelen
Aan de kassa kun je betalen per pin, contant, Podium CadeauKaart of CJP-Pas. Corrosia accepteert geen creditcards. In de webwinkel kun je alleen via internetbankieren betalen.

Podiumpas
Corrosia Theater, Expo & Film is één van de twee theaters in Almere waar je met de Podiumpas terecht kunt. Hieronder lees je hoe een reservering met Podiumpas bij ons werkt:
Reserveren is uitsluitend online mogelijk vanaf 30 dagen voor de voorstelling.
Kies bij de voorstelling het 'prijstype Podiumpas' en vul in een volgend scherm je email adres en je pasnummer in. Je kunt in dezelfde bestelling ook betaalde kaarten reserveren voor iemand zonder Podiumpas.
Je Podiumpas is geldig voor onze reguliere theatervoorstellingen. Verhuringen, films of voorstellingen die te gast zijn, zijn uitgesloten. Bij deze voorstellingen vind je het prijstype Podiumpas niet terug.
We sturen je een bevestiging van je reservering per mail.
Op de dag van de voorstelling kun je op vertoon van je Podiumpas - tot uiterlijk een kwartier voor de voorstelling - je entreebewijs ophalen bij de kassa. Onze kassa is vanaf een uur voor aanvang geopend.
Heb je nog vragen over de Podiumpas? Hier lees je de antwoorden op de veel gestelde vragen over de Podiumpas. Een Podiumpas aanschaffen? Dat kan ook! Hier kun je hem bestellen.

Wachtlijst
Wij hanteren voor volgereserveerde voorstellingen een wachtlijst. Wil je een plekje reserveren voor de wachtlijst? Bel ons of stuur een e-mail naar kaartverkoop@corrosia.nl onder vermelding van de desbetreffende voorstelling en het aantal tickets die je wilt reserveren. Wij nemen vervolgens contact met je op als er een plekje is vrijgekomen.

Filmtickets
Een kaartje voor de film kost €10,00. Dat is inclusief een drankje voorafgaand of na afloop van de film. Voor de filmtickets hanteert Corrosia geen korting.

CorrosiaPas
Ga met de CorrosiaPas naar alle voorstellingen, films [m.u.v. consumpties] en extra programma’s [m.u.v. verhuur] voor maar € 200 per jaar of € 60 per kwartaal. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Kortingen voor theatertickets
CJP / 65+ / bibliotheekpas / betalen voor voorstellingen € 17. Scholieren / studenten en houders van ACT-pasbetalen € 10 voor voorstellingen *

* Voor alle kortingsacties geldt: tenzij anders vermeld, en uitgezonderd consumpties, festival- en verhuuractiviteiten. Reductieregelingen zijn bovendien niet geldig in combinatie met ander kortingen, tenzij anders aangegeven.

Groepskorting
Kom je met een groep van 10 personen of meer? Neem dan contact met ons op via kaartverkoop@corrosia.nl of bel 036 521 59 29.


Na aanvang geen toegang
Na aanvang van de voorstelling of film is geen toegang meer mogelijk. Ook niet als je in het bezit bent van een geldig toegangsbewijs.

Deel dit artikel