Ga direct naar inhoud

Aanvullende informatie

Kom je weer langs?
We staan te popelen je weer te mogen ontvangen. Onze medewerkers doen er alles aan om jouw bezoek aan Corrosia Theater, Expo & Film in goede banen te leiden. Dit gebeurt volgens de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Samen zorgen we ervoor dat iedereen van mooie films, avontuurlijk theater, bijzondere expo of heerlijke gerechten kan blijven genieten.

Wat kun je verwachten
Na aankoop van een ticket en voorafgaand aan je bezoek ontvang je een e-mail met daarin extra informatie, zodat je weet wat je als bezoeker kunt verwachten én wat Corrosia Theater, Expo & Film van jou verwacht.
Kaarten online kopen is verplicht. Bestel je tickets voor de film via de website. Mocht dit niet lukken, dan kun je telefonisch contact opnemen met Corrosia Theater, Expo en Film op dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur of per e-mail naar kaartverkoop@corrosia.nl.

Wat blijft gelden
Als je je niet lekker voelt, verkouden bent of koorts hebt, kom dan een andere keer. We doen een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid. Corrosia behoudt het recht om, ook bij een kleine verkoudheid, je aan de deur te weigeren. Natuurlijk ontvang je dan wel een voucher voor een later bezoek.

Aanwijzingen opvolgen
Volg de aanwijzingen van het personeel op. We staan klaar om je bezoek aan Corrosia zo soepel mogelijk te laten verlopen. Niet alleen om ieders veiligheid en gezondheid te waarborgen, maar ook om waar nodig extra service te verlenen.

Huisregels
Houd rekening met elkaar. De basisregels voor alle werknemers, bezoekers en artiesten van Corrosia Theater, Expo & Film zijn:
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst van het gebouw
- Schud geen handen
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Kom niet naar Corrosia als je één van deze klachten hebt: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn of koorts (38 graden of hoger)
- Volg de aanwijzingen van het personeel
- Houd 1,5m afstand van elkaar

Deel dit artikel