Ga direct naar inhoud

Kom voorbereid naar Corrosia

Kom je langs?
We staan te popelen je te mogen ontvangen. De zaalcapaciteit is aangepast en de foyer en expositieruimte zijn heringericht. Onze medewerkers doen er alles aan om je bezoek aan Corrosia Theater, Expo & Film in goede banen te leiden. Dit gebeurt volgens de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Samen zorgen we ervoor dat iedereen van mooie theatervoorstellingen en arthouse films kan blijven genieten en onze expositie Cracks of Deviancy kan bezoeken.

Wat te verwachten bij een bezoek aan Corrosia Theater, Expo & Film
Na aankoop van een ticket en voorafgaand aan uw bezoek ontvang je een e-mail met daarin extra informatie, zodat je weet wat je als bezoeker kunt verwachten én wat Corrosia Theater, Expo & Film van jou verwacht.

1. Reserveer je ticket online. Bestel de tickets voor de film of reserveer een tijdslot voor de expositie Cracks of Deviancy via de website. Mocht dit niet lukken, dan kan je telefonisch contact opnemen met Corrosia Theater, Expo en Film op woensdag t/m zaterdag van 12:00 tot 17:00 of per e-mail naar reserveren@corrosia.nl.

2. Misschien wel het allerbelangrijkste: als je je niet lekker voelt, verkouden bent of koorts heeft, kom dan een andere keer. We doen een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid. Corrosia behoudt het recht om, ook bij een kleine verkoudheid, bezoekers aan de deur te weigeren. Natuurlijk ontvang je dan wel een voucher voor een later bezoek.

3. Volg de aanwijzingen van het personeel op. We staan klaar om jouw bezoek aan Corrosia zo soepel mogelijk te laten verlopen. Niet alleen om ieders veiligheid en gezondheid te waarborgen, maar ook om waar nodig extra service te verlenen.

4. Kom niet te vroeg. Een kwartier voor aanvang van de filmvertoning is de foyer geopend. Voor het bezoeken van de expositie Cracks of Deviancy dien je vooraf een tijdslot te reserveren en arriveer je op dit gereserveerde tijdslot.

5. Het café is voorlopig helaas gesloten omdat wij daar de richtlijnen nog niet kunnen waarborgen.

6. Een groepsreservering is uitsluitend mogelijk indien bezoekers gezamenlijk een huishouden voeren. De groep verklaart zelf aan deze criteria te voldoen.

Huisregels
Houd rekening met elkaar en gebruik uw gezond verstand. De basisregels voor alle werknemers, bezoekers en artiesten van Corrosia Theater, Expo & Film zijn:

- Desinfecteer je handen bij binnenkomst van het gebouw
- Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen
- Schud geen handen
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Kom niet naar Corrosia als je één van deze klachten hebt: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn of koorts (38 graden of hoger)
- Volg de aangegeven looproutes en aanwijzingen van het personeel


Heb je voorafgaand aan je bezoek specifieke vragen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 036 5215929 (woe t/m za bereikbaar van 12.00 tot 17.00) of een e-mail te sturen naar info@corrosia.nl.