Ga direct naar inhoud

Agenda

Stephanie Louwrier & Via Rudolphi Producties - LET’S GET LOUDER

  • woensdag 19 februari 2025 20.00 uur - 21.30 uur

Na het succes van Revolutie van de mislukking en Show must go on, laat Stephanie Louwrier nu echt het achterste van haar tong zien in deze krankzinnige onewomanshow.

Stephanie Louwrier is een rasperformer die moeiteloos theater mixt met televisie en film, rap combineert met ballads en stand-up comedy met poëzie. Na te zijn afgestudeerd als Theatraal Performer aan de Toneelacademie Maastricht, heeft zij ruimschoots haar sporen verdiend in de theaterwereld; zo is Stephanie al jaren een vaste waarde op Theaterfestival de Parade en tourt zij langs de theaters. Ze was te zien in de feministische onewomanshow Who run the world in samenwerking met Daria Bukvić, De Verleiders Female met o.a. Susan Visser en Jelka van Houten en was als regisseur betrokken bij Yentl en de Boer en Damn Honey.

In maanden van gedwongen stilte, door een operatie aan haar stembanden, is Stephanie op zoek gegaan hoe je tóch van jezelf kan laten horen als je letterlijk geen stem hebt. Ze heeft een dansvoorstelling gemaakt, een stembevrijdingsworkshop gevolgd en een sample-show live gemixt. Nu heeft ze zichzelf de ultieme uitdaging opgelegd om eens echt eerlijk te zijn over wat ze te zeggen heeft.

Al deze elementen verwerkt Louwrier op geheel eigen wijze in een nieuwe onewomanshow: Let’s Get Louder. Stephanie wisselt persoonlijke verhalen af met humoristische wendingen, muziek en herkenbare ongemakkelijke situaties over wat we in het dagelijks leven niet durven uit te spreken en wat Stephanie met haar pas geopereerde stembanden eindelijk allemaal wél gaat zeggen.

Deel dit artikel