Ga direct naar inhoud

Agenda

OCHTENDFILM: I love you more (AL)

  • vrijdag 21 juni 11.00 uur - 12.33 uur

Na een jaar van diepe, intieme onlinegesprekken staat de terughoudende Kosovaarse tiener Ben op het punt zijn grootste droom te verwezenlijken: de ontmoeting met Leo, zijn eerste liefde, die tot nu toe enkel een geheim is gebleven. Met een hart vol passie en verlangen, plant Ben zorgvuldig elke stap van hun ontmoeting.

JUNI: PRIDE MAAND

Juni, de Internationale Pride maand, staat bij ons in het thema van films voor en door de LHBTQIA+ community omdat wij het belangrijk vinden om een podium te kunnen bieden voor deze community. Zo tonen wij ‘Potato dreams of America’ waar Potato probeert te overleven tijdens de turbulente USSR jaren, ‘Dramarama’ waar Gene zijn geheim probeert te delen met zijn toneelclub, ‘I love you more’ waar Ben op het punt staat zijn grote liefde Leo te ontmoeten en ‘La bella estate’ waar Ginia de moed vindt om echt zichzelf te zijn. Kortom vier prachtige verhalen over liefde en moed.

Hij creëert een ingenieuze dekmantel voor hun langverwachte romantische samenzijn, wanneer Leo over een maand uit Duitsland aankomt. In Bens wereld, waarin elk detail telt, moet alles perfect zijn.
Maar net als alles volgens plan lijkt te gaan, brengt een onverwachte wending Ben in tweestrijd. Zijn moeder biedt de familie een kans die hun leven voorgoed zou kunnen veranderen. Terwijl zijn familie jubelt, vindt Ben zichzelf verscheurd tussen deze nieuwe mogelijkheid en zijn niet-aflatende verlangen om Leo te ontmoeten. In deze film volgt de kijker Ben op zijn pad van liefde, loyaliteit en zelfontdekking, waarbij elke keuze zowel zijn toekomst als die van zijn geliefden diepgaand beïnvloedt.

FILMINFO

Regie: Erblin Nushi
Cast: Luan Jaja, Don Shala, Shengyl Ismaili, Irena Aliu, Melihate Qena
Land: Albanië
Jaar: 2023
Duur: 93 minuten
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Drama

Deel dit artikel