Ga direct naar inhoud

Agenda

Koop kaarten
  • maandag 27 maart 20.00 uur - 20.45 uur

Volksoperahuis - Chicken HaalHaal / Happy Hour

Hij is terug: de buurtsoap Chicken Haalhaal! Vandaag aflevering 5 van Happy Hour. Weten wat er nu allemaal weer gebeurd in afhaalrestaurant Chicken Haalhaal?

Kom dan kijken naar dit nieuwe seizoen

Weet je het nog? In het vorige seizoen volgden we Firuze, Fred, Eylem, en Justiano van Chicken Haalhaal. Firuze is de bazin van het afhaalrestaurant, voorheen een kapperszaak, Fred zwaait de scepter in de keuken. In de nieuwe afleveringen genieten Firuze en Fred van hun prille liefde in Turkije en hebben Eylem en Justiano het restaurant overgenomen.

Liefdes- en ondernemersperikelen
De beginnende ondernemers hebben grootse plannen en willen het omtoveren tot een echt wereldmuziekcafé. Dat gaat niet zonder slag of stoot en hun relatie als geliefden én zakenpartners komt onder druk te staan. Zeker als ze de mooie Oekraïense vluchteling Tatjana een slaapplaats bieden! En dan zijn daar ook nog tante Frida met haar liefdesverdriet en Neeltje, die bang is om alleen achter te blijven.

Actuele thema’s
Het Volksoperahuis, opgericht door liedschrijver/componist/muzikant Jef Hofmeister en acteur/regisseur/zanger Kees Scholten, brengt theater dat met muziek en humor grote actuele thema’s aansnijdt. Naast reguliere voorstellingen heeft het met veel succes buurtsoaps ontwikkeld. Chicken Haalhaal is de opvolger van de razend populaire serie De Wasserette, ook te zien geweest in Haven!

Kaartjes kopen?! Overweeg onze passe-partout!
Je kunt per voorstelling losse kaartjes kopen. Dat doet je via de bekende koopknop hierboven. Maar als je alle afleveringen van de soap wil zien én je wil naar de marathon om aflevering 6 te zien, dan kun je ook een passe-partout kopen. Voor € 50,- zie je alle losse aflevering van Chicken HaalHaal / Happy Hour én ga je naar de marathon voorstelling (passa-partout prijs is INCL maaltijd). Klinkt goed toch?!
De passe-partout bestel je alleen online via deze link

Deel dit artikel